Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két Barca játékost is vinne a ManUnited

Tényként kezelendő és szinte biztosra vehető, hogy a Manchester United, pontosabban a csapat vezetőedzője Van Gaal a védelem megerősítését tervezi a tál folyamán. A legfrissebb hírek szerint két Barca játékos áll a holland tréner listájának elején Dani Alves és Gerard Pique személyében.

Kép Forrása: sport.es

A 31 esztendős brazil védő szerződése a nyár végén lejár, így amennyiben pénzzé szeretné tenni értékét a katalán klub a télen kell megválniuk Alvestől. Persze az ügy nem ilyen egyszerű, távozását is több ízben megcáfolták és azt sem zárták ki, hogy új kontraktust köt, szinte minden nap van egy napi Alves hír, mely ellentmond a tegnapinak. Egy azonban biztos, a United ott van a kérők között és opció lehet. Piaci árát a transfermarkt.de 12 millió euróra taksálja. Átigazolásának ügyében a PSG is képben van, igen erősen.

A legfrissebb hír Pique szerződtetéséről szól. A spanyol válogatott védő mostanság igen sokat padozik, nincsen fix kezdő helye Enrique csapatában. Bár többször halhattuk, hogy nem kíván távozni, biztosak sosem lehetünk a dologban. A Daily Star informátora úgy értesült ,25 millió eurós ajánlat futhat be Manchesterből a télen, kíváncsian várjuk. A transfermarkt.de egyébként 35 millióra taksálja Pique piaci árát ez pedig hosszútávú 2019 nyaráig szóló szerződéssel párosul…! Pique 2008 nyarán Manchesterből érkezett Barcelonába.

Arrow