Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Khedira csökkentette bérigényét! – megvan a befutó!?

Többször is írtunk már róla, hogy Sami Khedira szinte biztosan elhagyja Madridot, s kérők tengerében úszkál. Nemrégiben tíz együttest is megneveztünk, azonban úgy fest, a játékos döntött. Olyannyira, hogy a transzfer létrejövetelének érdekében még fizetési igényét is lejjebb adta.

Kép Forrása: wallpaper-fantastic.blogspot.com

Sokan úgy válték, hogy a célállomás London lesz, azon belül pedig a Stamford Bridge, ahol Mourinho tárt karokkal várja, azonban van egy faktor, mely a portugál trénert is meghaladja. Ezen jó barát nem más, mint Mesut Özil az Ágyúsok játékosa, akivel roppant jó barátságot ápol Khedira. A Nationalelf két csillaga Madridban együtt rúgta a bőrt, és most úgy fest, ez London északi felén is bekövetkezhet, az Emiratesben.

Köztudott, hogy Wenger és a londoni klub üzletpolitikája más, mint a többi nagyágyúé, sokan sóhernek szokták nevezni az Ágyúsokat, akik igen megfontoltan költik az eurómilliókat. Khedira fizetési igénye pedig meghaladta azt a plafont, mely reális lett volna. A hírek szerint így a középpályás csökkentette igényét és megelégedne heti 80 ezer fonttal (30 millió forinttal).

Továbbra is képben van az Arsenal mellett az AC Milan, a Chelsea és a Manchester United is, utóbbi kettő jócskán tudna magasabb fizetést is kínálni… De nem feltétlenül a pénz beszél Khedira esetében, úgy fest.

Arrow