Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Lesimázta a Real, kicentizte a Rayo

A Spanyol bajnokság 8. fordulójának nyitómérkőzésén nyert a Rayo a Granada otthonában, míg a szombat kora délutáni mérkőzésén ugyancsak a vendég csapat diadalmaskodott a Real Madrid személyében.

www.mundodeportivo.com

Levante – Real Madrid 0-5 (0-2)
G: – ill. C. Ronaldo (13. – büntetőből, 61.), J. Hernandez  (38.), J. Rodriguez (66.), Isco (82.)

A gólok sorát a 13. percben Ronaldo nyitotta büntetőből, 0-1! Kétes volt a szituáció, hiszen Juanfran lehet, hogy előbb a labdát találta el és csak utána Chicharotot, de nagyon nehéz volt megállapítani.
A 38. percben egy rosszul kifejelt labdát James gyűjtött össze, majd tekeri a 16-oson belülre, amire Hernandez érkezik és 4 méterről a kapuba bólint, 0-2!
A 61. minutumban a Portugál klasszis duplázni tud. A baloldalról becselezte magát egészen lövő helyzetig, és gólra is váltotta, 0-3!
Öt perccel később Kroostól kap egy labdát Rodriguez, amit gólra is vált, ezzel 0-4!
A 82. percben Isco 1-2 szép csel után kirúgja a bal felsőt, ezzel kialakítva az 0-5-ös végeredményt!

Granada – Rayo Vallecano 0-1 (0-0)
G: – ill. Manucho (90+3.)

A Rayo Vallecano együttese nagyon kicentizte ezt a győzelmet. A mérkőzés egyetlen gólja a hosszabbítás utolsó percében esett egy kontra után, Kakuta szépen tolta keresztbe a 16-oson a labdát, majd a mögötte futó Manuchot egy szép bokapasszal ziccerbe hozza, és a támadó nem hibázott! Ezzel a góllal a Rayo fontos 3 pontot gyűjtött be.

Szajevics Patrik