Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga:Hazai győzelmével dobogón a Valencia! – videóval

Az El Clásico árnyékában a Valencia számára komoly tétje volt a mérkőzésnek. Tudnak- e tapadni a két gigaklubra, vagy egy botlás után magukra húzzák-e, a mögöttük állókat.

Kép forrása: goal.com

Valencia CF – Elche CF 3-1 (2-0)
Valencia, Estadio Mestalla, 37.500 néző. Vezette: Alberto Undianco Mallenco
Valencia: Alves – Barragán, Gaya, Otamendi, Mustafi – Parejo, Fuego, Piatti (De Paul 81.), Gomes, Rodrigo (Negredo 84.) – Paco (Ibanez 76.).
Elche: Herrera – Suarez, Roco, Lomban, Cisma – Mosquera, Gonzalez (Fajr 79.), Rodrigues (Herrera 74.), Coro (Gimenez 46.), Rodriguez – Jonathas
Gólszerzők: Mustafi (13.), Parejo (18.), Lomban (68.- öngól) ill. Jonathas (90+3.)
Sárga lap: ill. Rodrigues (35.), Mosquera (70.)
Kiállítva:

A Valencia kimondva-kimondatlanul a két gigaklubot üldözi lelkesen, és ehhez most a kiesés elkerüléséért hajtó Elche csapatát kellet legyőznie a Mestallában. Ennek megfelelően a Valencia olyan elánnal kezdett, amire nem volt ellenszere az Elchének, és már 20 perc leforgása után kétgólos hátrányban volt a vendégcsapat. A játék nem volt látványos, de ennek ellenére is a Valencia, ha kihasználja helyzeteit, akár megduplázhatta volna az előnyét a félidőre. De enélkül is a hazai csapat volt a kezdeményezőbb, és a fordulás után sem hagytak alább, pablo Piatti próbálta mozgatni az övéit, de nem akart összejönni az újabb gól, míg az Elche támadásai rendre elakadtak a védőkben, vagy a beadások sikerültek botrányosan rosszra. Majd egy hazai szöglet után végleg eldőlt a meccs, amikor is Lombanról a saját kapujába került a labda. Csak szépítésre futotta a vendégektől, Jonathas fejesére nem volt ellenszer, de az Elche nem lett kisegítve a gödörből. A Valencia egy csendes mérkőzésen, magabiztos győzelmet aratott, és fellépett a dobogó legalsó fokára, míg az Elche tovább küzd, hogy elkerüljön a kiesőzóna közeléből.


Valencia vs Elche (3-1) Highlights 25/10/2014… by rubin7190
Demmel László