Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi sérülten erőlködött!

Óriási szerencsére, csak a Real Madrid elleni zakó miatt kell fájlalnia a fejét Lionel Messinek. A hírek szerint ugyanis az FC Barcelona argentin sztárja hatalmasat kockáztatva lépett pályára, a szombati El Clásicon.

www.goal.com

Bár az már valóban csak részletkérdés (igaz, abszolút nem elhanyagolható) hogy a Barca Messivel is kevés volt az egyre inkább formába lendülő Real ellen. Az ellen a Real ellen, amellyel szemben a négyszeres aranylabdás támadó néha úgy lézengett a pályán, mintha egy barátságos meccsen járna.

Nos, mint utólag szinte mindig, most is megjött a nem hivatalos magyarázat. Spanyol médiaértesülés szerint Leo Messi annak ellenére erőltette saját pályára lépését, hogy egész héten a fájó bokájával szenvedett. Állítólag az argentin virtuóz nem szeretné azt, hogy csak Ronaldoról alakuljon ki olyan kép, hogy gyakorlatilag félholtan is vállalja a játékot.

Ám félig-meddig megérte a reszkírozás Messitől, mert csapata ugyan kikapott a Bérnabeuban, ám megmutatta, hogy egyre erősebb akaratával szembeszegülhet a korlátaival. Egy új Messivel kezdünk megismerkedni?

Balogh József