Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy dobásra készül az Ajax

A FociClub.hu nemrégiben indított egy rovatot, melynek címe a “A jövő sztárjai”! Ezen sorozat első cikkében mutattuk be jelenkorunk egyik ha nem a legnagyobb tehetségét, a 15 esztendős Martin Ödegaardt, aki immáron a felnőttek között játszik és tagja a norvég nemzeti csapatnak. Klubszinten hamarosan változás állhat be karrierjében.

Kép Forrása: dagbladet.no

A Strömsgodset ifjú támadó középpályását fél Európa figyeli, ám eddig kevesen tettek határozott lépést. Az Ajax Amszterdam vezetői nem tétlenkednek, meghívták az Martint a klubhoz egy kis vizitre. A hírek szerint Ödegaard rábólintott a lehetőségre, így nemsokára az Ajaxnál tölt majd el egy kis időt. Mint ismeretes a holland klub rendkívül híres utánpótlásáról, számos kiválóság hagyta el a klubot az utóbbi évtizedekben. Könnyen lehet, hogy a norvégok szupertehetsége lesz a következő nagy dobás.

A kérők sora azonban hosszú, élénk érdeklődést mutat a Borussia Dortmund is, illetve a Manchester United, a Juventus és a Sporting is szimatol. Korábban az FC Barcelona is képben volt, ám a katalánok az átigazolási embargó révén kiestek,

Arrow