Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reus döntött! – Irány Madrid…

Nem mindennapi információkat közölt a MercaFutbol, a portál úgy értesült, hogy Reus döntést hozott, és kész elhagyni Dortmundot. A célirány Spanyolország, ám nem katalán föld, hanem a főváros.

Kép Forrása: goal.com

A 25 esztendős klasszis az utóbbi időben sérülésekkel bajlódott, a világbajnokságot is ki kellett hagynia, majd mikor felépült jött egy újabb találkozó a Nationalelf mezében és egy újabb sérülés. Úgy fest, most minden rendben és közel a visszatérés, ennek örülnek is a BVB szurkolói, ám rettegnek, hogy mikor jön el a pillanat, amikor Reus is elhagyja a csapatot. Nos, lehet hogy közelebb van, mint azt gondoltuk. A hírek szerint a középpályás döntött és legkésőbb 2015 nyarán búcsút int szeretett klubjának, de az sem kizárt, hogy már januárban távozik.

A Reus-saga immáron jó régóta húzódik, korábban szinte biztosra vették, hogy az FC Barcelona lesz a befutó, már előszerződésről is csiripeltek a verebek, ez azonban mint kiderült csak spekuláció volt. A Manchester United is kacsintgatott Reus irányába, aki azonban nem kacsintott vissza, a hírek szerint a Vörös Ördögök nem adták fel, továbbra is várják az átigazolási piac nyitányát. Pár napos hír, hogy a Bayern München is kacérkodik a gondolattal, mondjuk ezt sejthettük, hiszen a német rekordbajnoknál úgy vannak, ami dortmundi az aranyosan fénylik…

A Real Madrid is képben volt, szemezgettek az üzlettel, most azonban könnyen lehet, hogy az álom valósággá válik! Reus állítólag döntött…! Irány Madrid, amennyiben a királyiak is úgy akarják és a klubok is megtudnak egyezni. Igen ám, megegyezés! Reus ára igen borsos, a transfermarkt.de 50 millió euróra taksálja. Télen röpködhetnek a milliók.

Reushoz közeli forrásra hivatkoznak a hír kapcsán, mi azonban ezt kezeljük egyenlőre spekulációként. Hisszük ha hivatalos…

Arrow