Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla játékossal erősítene az Arsenal

Remek teljesítménnyel rukkolt elő a Sevilla nyáron szerződtetett védekező középpályása Grzegorz Krychowiak, akire felfigyelt Arsene Wenger. A The Sun értesülései szerint az Ágyúsok ajánlatot tehetnek a lengyel válogatott játékosért.

Fotó: PAP/Adam War¿awa

Grzegorz Krychowiak fiatalon került gall földre, a Bordeaux saját nevelésű játékosaként tekinthetünk rá, ám a felnőtt csapatban csupán bemutatkozhatott, karriert nem tudott csinálni magának fiatalon. Kölcsönben szerepelt a Reims, majd pedig a Nantes színeiben, míg nem 2012-ben a Reims 800 ezer euró ellenében megszerezte játékjogát. A tavalyi szezonban nyújtott teljesítménye meggyőzte a Sevilla vezetőségét, az andalúzok 5,5 millió euró ellenében szerződtették és kötöttek vele 2018 nyaráig szóló szerződést. A spanyol pontvadászatba, illetve a csapatba igen gyorsan beleszokott, teljesítménye pedig felkeltette Arsene Wenger figyelmét.

A transfermarkt.de legutóbb 6 millió euróra taksálta piaci értékét ám ennél jóval többet kell letenni az asztalra, amennyiben a londoniak komolyan gondolják az üzletet.

Grzegorz Krychowiak 2008-ban mutatkozott be a lengyel nemzeti csapatban, azóta 22 alkalommal ölthette magár a címeres mezt.

Arrow