Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért angol kalandja után a colos támadó

Ausztriában nagyon szeretik, vagy épp nagyon utálják a magas növésű csatárt, akinek nyár óta nem volt klubja. Most az utolsó helyezettnél segítene, de nem sokáig. 

scwn.at

Hivatalos weboldalán jelentette be az SC Wiener Neustadt, hogy szerződés alá vonták az eddig szabad ügynök Stefan Maierhofert. A 32 esztendős csatár az elmúlt években nem nagyon talált magának hosszabb időre csapatot. 2012-ben még gólkirály és bajnok volt a Red Bull Salzburgnál, de utána eligazolt Kölnbe, ahol nem igazán számoltak vele. Tavasszal az angol második vonalban érdekelt FC Millwall alkalmazásában állt.

“Örülök a következő heteknek és annak, hogy végre ismét aktív futballista lehetek. Természetesen az előttem álló kihívások is esélyt jelentenek arra, hogy jól prezentáljam magam, de első sorban a Wiener Neustadtról van szó, hogy velük sikeres legyek.” – fogalmazott Maierhofer.

Maierhofer, aki legszebb évet a Rapid Wien együttesében töltötte a szezon végéig írt alá Wiener Neustadtban. A hússzoros osztrák válogatott azonban nem tervez nyárig a kisvárosban, ugyanis szerződésébe foglaltak egy kivásárlási árat, így a januári átigazolási időszakban a cél ismét külföld lesz – nyilatkozta a ‘Kronen Zeitung’-nak. Ha minden az elképzelései szerint megy, akkor négy Tipico Bundesliga meccset játszik majd a Wiener Neustadt dresszében.

A 2,02 méteres csatár a 39-es számú trikóban fog játszani, a hétvégén a második helyezett Wolfsberger AC ellen mutatkozhat be új klubjában.

Galeß