Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Konkrét érdeklődő a Salzburg sztárja felől

A Red Bull Salzburg szlovén válogatott középpályása legkésőbb nyáron biztosan klubot vált, jelen állás szerint Németország lehet a következő állomás karrierjében.

sportnet.at

Mint arról már korábban is beszámoltunk, nem marad már sokáig Kevin Kampl az osztrák bajnok és kupa győztes Red Bull Salzburg együttesében. A szlovén válogatott futballista játékjogát a Bayer 04 Leverkusen mellett a Red Bull másik csapata, a RasenBallsport Leipzig is megszerezné.

“Ismeri már a filozófiát és a kor tekintetében is teljesen illeszkedik a profilba. Hogyha egy játékosnak, aki a Salzburg már nem tud megtartani perspektívát tudunk nyújtani, butaság volna, hogyha ezt nem tennénk meg.” – nyilatkozta Alexander Zorninger, az RB Leipzig edője a ‘Sport Bild’-nek.

A 24 esztendős futballista harmadik szezonját játssza Ausztriában, ahonnan már feljebb lépne. Kampl a középpálya közepén és a széleken is bevethető, egy nagyon technikás és jól passzoló játékosról van szó, aki rengeteg potenciált rejt magában. A 13-szoros válogatott labdarúgó piaci értékét a Transfermarkt 9 millió euróra taksálja – ha Leipzigba szerződne, nem lenne anyagi vonzata a transzfernek.

Galeß