Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyíregyháza: Nyílt levél a szurkolóknak

Ismét keleti rangadó előtt áll a Nyíregyháza, ez alkalomból írt a szurkolóknak Mátyus János, a csapat vezetőedzője.

fotó:digisport.hu

A klub honlapján jelent meg Mátyus János nyílt levele, melyben köszönetet mondott a Diósgyőr elleni szurkolásért, és kérte a drukkereket, hogy a hétvégi, Debrecen elleni összecsapáson is buzdítsák a csapatot.

„Amikor a Diósgyőr elleni találkozót megelőzően 60-80 fő kijött az edzésre, és már ott buzdított minket, az fantasztikus érzés volt, máig kiráz a hideg, ha erre gondolok. Nem voltam ezzel egyedül, a játékosok is megértették, mit jelent az itt élőknek a Keleti Derbi, és biztos vagyok abban, hogy ahogy Miskolcon játszottunk, az nagyban ennek volt köszönhető. Hatalmas segítség volt Diósgyőrben a roppant lelkes szurkolótáborunk, volt olyan időszak, amikor csak Titeket lehetett hallani a stadionban – fogalmazott többek között a volt válogatott védő. – Egy különleges mérkőzés lesz a debreceni a megyének, a városnak, a Spartacusnak. A játékosaim tisztában vannak vele, mit jelent egy újabb keleti rangadó, nagyon keményen készülünk rá, és keményen fogunk játszani is. Szeretnénk kisebbfajta csodát tenni Debrecenben, de ez nélkületek nem megy. Arra kérlek Titeket, segítsetek nekünk!” – írta Mátyus.

A Szpari vasárnap 16.30-tól lép pályára a Nagyerdei stadionban a Debrecen vendégeként, a mérkőzést Vad II. István vezeti majd.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Gavalovits Sándor