Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real repülőre szállt a norvég csodagyerekért

Hatalmas versenyfutás indult Európa sztárcsapatai között a Strömsgodset középpályása, Martin Ödegaard kegyeinek elnyerése érdekében. A mindössze 15 éves játékosnak a Real Madrid már öt éves szerződést kínált, sőt az ajánlatot a spanyol klub képviselői személyesen vittek el a tehetségnek.

Kép forrása: worldsoccertalk.com

Martin Ödegaard neve nagyon jól cseng manapság a labdarúgást kedvelők körében, nem véletlen, hiszen a mindössze 15 éves játékos alapembere a Strömsgodset felnőtt együttesének, emellett pedig fiatal kora ellenére már pályára léphetett a norvég válogatottban is. Az idényben öt találatot és hat gólpasszt számláló tehetség már több klub figyelmét is felkeltette, köztük a Bajnokok Ligája regnáló uráét, a Real Madridét is.

A Marca értesülése szerint a fővárosiak mindent megtennének Ödegaard megszerzése érdekében, a klub képviselői már el is repültek Norvégiába, hogy szerződést ajánlanak a középpályásnak. A lap úgy tudja, az ifjú klasszis 16. születésnapján, december 17-én öt évre írhatna alá a Real Madridhoz. Carlo Ancelotti ráadásul abba is belemenne, hogy Ödegaard fejlődése érdekében a Strömsgodsetnél maradjon.

A BL-címvédőn kívül többek között a Bayern München, a Barcelona, a Manchester United és a Juventus is szeretné soraiban tudni a kontinens egyik legnagyobb ígéretét.

R@mbo