Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Továbbjutott a Bayern; otthon égett a City – videóval

Megérkezett a Bajnokok Ligája a negyedik körbe, ahol már sok csapat biztosíthatja az első két helyek egyik a csoportjában, így tett a Bayern München is.

kicker.de

A Manchester Citynek továbbra sem megy a Bajnokok Ligájában. Az angol bajnok már a második percben hátrányba került az orosz CSZKA Moskva ellen Dzagoev góljával. Erre még gyors válasz is érkezett: Yaya Touré már a nyolcadik minutumban egalizált. Ezt követően tovább nyomott a City, de az oroszok jobban használták ki a helyzeteiket, még az első félidőben Doumia is eredményesnek bizonyult. A második félidőben már nem nagyon találta játékát a hazai csapat, a végére pedig idegesek is lettek, ennek két piros lett az eredménye.

A Bayern München egy esetleges siker esetén a Borussia Dortmund után második német csapatként juthatott volna a legjobb 16 közé, ezt is tette. A Romának nem hagytak sok esélyt. Az első félidőben egyszer sem találták el az olaszok Neuer kapuján, ellenben Alaba passza után Ribéry megszerezte a vezetést a németeknek. A második félidőben sem változott a játék képe, igaz, a Roma kissé veszélyesebbnek bizonyult. A játékrész közepén Götze is bevette a hálót, ezzel kialakítva a végeredményt.

Bajnokok Ligája E. csoport, 4. forduló:

Manchester City – CSZKA Moskva: 1-2
Gólszerzők: Yaya Touré 8. ill. Dzagoev 2. Doumbia 34.
Kiállítva: Fernandinho 70. Yaya Touré 82.

FC Bayern München – AS Roma: 2-0
Gólszerzők: Ribéry 38. Götze 64.

A csoport állása:

1. Bayern München: 4 4 0 0 11:1 12 pont
2. AS Roma: 4 1 1 2 7:11 4 pont
3. CSZKA Moskva: 4 1 1 2 5:9 4 pont
4. Manchster City: 4 0 2 2 4:6 2 pont


All Goals – Manchester City 1-2 CSKA Moscow… by Super-By
 


All Goals – Bayern Munich 2-0 AS Roma – 05-11-2014 by Super-By

Galeß