Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Cruyff nem kér Mourinhoból, és Ronaldoból!

Johann Cruyff a holland válogatott, és az FC Barcelona egykori legendás játékosa napi szinten foglalkozik szeretett csapatával, és bizony ha kell, hajlamos a negatív kritikára is.

www.ronaldo7.net

Meglepő módon, a Barca tiszteletbeli elnöke most nem nyíltan, inkább fű alatt üzent a katalán sztárcsapat elöljáróinak Lionel Messi, és Real Madrid témában.

Leo Messi manapság kissé elmarad csúcsformájától, ám ez kicsit sem von le értékességéből. Sőt, az argentin világsztár talán keresettebb játékos a piacon, mint eddig valaha. Ennek oka egyértelmű, és vitathatatlan tudása, illetve az, hogy manapság előszeretettel nyilatkozgat furcsákat a jövőjéről. Ennek ellenére Cruyff mégis hisz a „Bolhában”, és szerinte teljesen logikátlan lenne a klubváltás:
„Természetesen vannak olyan csapatok, amelyek kifizetnének Messiért 200 millió eurót, de a pénz nem minden, és nem is fog elmenni. Az adóhatóság vizsgálgatja, és ez bosszantó számára. A probléma Messi, és a Barca magánügye.”.

Cruyff elmélkedett egy sort arról is, hogy szóba hozták a José Mourinho-Cristiano Ronaldo párost is, mint jövőbeli érkezők a Barcelonahoz:
„Nem hiszem, hogy José Mourinho vezethetné a Barcát. Az ő játékstílusa nem egyezik a klubéval. Az, hogy Ronaldo a Barcában játsszon, teljesen abszurd.” – dohogott a holland szakember, a pletyka hallatán.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József