Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Van der Vaart hűségesküje

Rafael van der Vaart, a Hamburger SV holland válogatott középpályása komoly fogadalmat tett minap, a Sport Bild riporterének.

www.crunchize.com

A 31 esztendős támadó-középpályás 2012 óta második alkalommal erősíti a Hamburg együttesét, ám míg korábban az élbolyba tartozott a kikötővárosi együttessel, manapság a kiesés ellen küzdenek.

Igaz, kivételesen a már évek óta szenvedő, és csak szerencsével ki nem eső Hamburg jelenleg éppen nincs a kiesőzónában (a Dortmund, és a Werder kárára), ám helyzete természetesen így sem irigylésre méltó. A nehézségek ellenére van der Vaart mégis hajlandó a kompromisszumokra, szeretett csapatáért. A holland játékosnak ugyanis a szezon végén lejár a szerződése, és a klub szempontjából fontos kérdés, hogy vajon mi az álláspontja, a maradását illetően:
„Természetesen a pénzügyi szempont nem lesz döntő. Mindig is azt mondtam, hogy a HSV az én klubom. Nyitott vagyok mindenre. Ha mégsem sikerül maradnom, nem fogok játszani egy másik német klubban. Mindig is azt mondtam, hogy egyetlen klub létezik számomra Németországban. És ez nem változott.” – árulta el tervét, van der Vaart.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József