Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Visszalépett a sereghajtó edzője

A nyáron visszatért oda, ahol csodát tett, de idén semmi sem jött össze neki, úgy döntött, hogy a csapat érdekében feláll a kispadról.

vfb.de

A szezon végén mindenképpen megtartotta volna az Eintracht Frankfurt Armin Veh-t, aki mindenképpen vissza akart térni Stuttgartba, ahol 2007-ben bajnoki címet ünnepelhetett. Veh két évre írt alá a VfB Stuttgart csapatánál, mindenki csodát várt. A svábok a 12.fordulóban is kikaptak, ezúttal az FC Augsburg vitte el a Marcedes-Benz Arénából a három pontot. Hétfőn reggel pedig Veh edző bomba meglepetéssel szolgált, ugyanis lemondott posztjáról.

“Ez a döntés nagyon nehezen született meg, mert a klub és a csapat is szívügyem. De így kellett cselekednem, mert meg vagyok győződve a visszalépésről. A csapat jobb, mint a tabellán elfoglalt helye, kilenc pont tizenkét bajnokiból egyszerűen túl kevés. Ezért én vagyok a felelős. Nekünk és nekem egy kis szerencse hiányzott sok meccsen. Köszönöm a vezetőségnek és az elnöknek az eddigi bizalmat. És különösképpen szeretnék mindent a szurkolóknak megköszönni, fantasztikusan támogattak minket.” – nyilatkozta Veh.

Stuttgartban egyébként nem kérdőjelezték meg Veh munkáját, ezért is igen meglepő a hír. Arról, hogy ki lehet a német tréner utóda, egyenlőre semmiféle információt nem tud a sajtó. A következő fordulóban a Stuttgart a szintén alsóházi SC Freiburg otthonába látogat majd.

Galeß