Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inzaghi két játékosának is ajtót mutatna

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan vezetőedzője, Filippo Inzaghi télen kész megválni két tapasztalt játékosától, Adil Ramitól, illetve Giampaolo Pazzinitől is. A francia bekk Manchesterbe költözhet, míg az olasz támadót mestere elcserélné.

Kép forrása: acmilan.com

Filippo Inzaghi kinevezésével új idők kezdődtek az AC Milannál, és az már eddig is látszott, több, korábban fontosnak tartott láncszem körön kívül kerülhet. A Tuttomercatoweb értesülése szerint Adil Rami napjai már meg vannak számlálva a San Siróban, ugyanis a 28 éves francia játékos kilőtte magát a korábbi kiváló támadó elképzeléseiből.

A lassan már egy éve a lombardokat erősítő bekk azonban nem maradna sokáig klub nélkül, helyzetét a hírek szerint ugyanis kihasználná a Manchester United, így az Old Traffordra tehetné át székhelyét.

Nem csak Rami az azonban, aki aggódhat milánói pályafutásáért, Inzaghi az olasz sajtó szerint a francia mellett honfitársának, Giampaolo Pazzininek is ajtót mutatna. A szezonban mindössze 69 percet kapó támadó pedig visszatérhetne sikerei helyszínére, a Sampdoriához, ahonnan Stefano Okaka járhatna be ellentétes utat.

R@mbo