Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Jobb lesz, mint CR7, 40 millióért vihető…!” – Képben az Arsenal

Egyre nagyobb az érdeklődés a Palermo 21 esztendős támadója Paulo Dybala iránt. Az ifjú csatár három klub figyelmét is magára vonta az utóbbi időben, az Arsenal lehet a negyedik kérő. Igen ám, csakhogy az Aquile tulajdonosa Maurizio Zamparini a fellegek felett jár kettővel…

Kép Forrása: zimbio.com

A Paulo Dybala még nem egy jól csengő név a futball világában, sokak számára ismeretlen, ám egy nagyon tehetséges fiatal befejezőcsatárról van szó, akiről minden bizonnyal még sokat hallunk. A Palermo tulajdonosa azt is kijelentette, hogy kedvence jobb lehet, mint Cristiano Ronaldo.

Ennek megfelelően árazta be az ifjú titánt, a hírek szerint 40 millió eurót, vagy többet kér érte a tulajdonos, mely horribilis és egyben irreális összeg is az asztalra letett teljesítmény eddigi tükrében. A német transfermarkt.de 6,5 millió euróra taksálja piaci árát, míg szerződése csak 2016 nyaráig érvényes, így a 40 milliós eladási ár fogalmazzunk úgy, hogy valószínűleg álom marad.

Arsene Wenger szeretné előkészíteni a terepet, hogy a nyáron a két klub megegyezhessen egy köztes összegben. Ebbe jelen állás szerint a Benfica, az Inter és a CSKA Moszkva is beleszólhat, mindhárom klub noteszában ott figyel ugyanis Dybala neve.

Az ifjú titán idén eddig 13 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyez. Bevette a Sampdoria és a Cesena kapuját, míg a legutóbbi három forduló mindegyikén eredményes tudott lenni. Sorrendben az AC Milan, az Udinese és a Genoa hálója rezgett a révén.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Őszi Ádám