Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kitart Inzaghi mellett mellőzött játékosa

Philippe Mexés nem sok sót evett meg a Milannál Filippo Inzaghi kinevezése óta, azonban a rutinos francia védő ennek ellenére sem szeretne távozni a lombardoktól, sőt, szíve szerint a San Siróból vonulna vissza.

Kép forrása: acmilan.hu

A Roma korábbi oszlopa, Philippe Mexés sokáig alapembernek számított az AC Milannál, azonban Filippo Inzaghi kinevezése, illetve Alex érkezése kifejezetten rosszul érintette a védőt. A 32 éves játékos mindössze két bajnokin kapott lehetőséget, nyáron ráadásul szerződése is lejár a lombardoknál, ennek ellenére hosszú távra tervez.

„Játszani akarok, és remélem, ezt még évekig a Milanban tehetem meg. Megtiszteltetés lenne a számomra, ha innen vonulhatnék vissza. Büszkén viselem a klub mezét, éppen ezért szeretnék is maradni, és bizonyítani, hogy ismét képesek vagyunk címeket nyerni. Már a hosszabbítás is szóba jött, de egyelőre semmi konkrétat nem mondanék. Nem a pénz kérdése a maradásom. Azt is elmondhatom, hogy a nyáron sem akartam távozni” – nyilatkozta az Inter elleni derbin a kapitányi karszalagot viselő Mexés a Corriere dello Sportnak.

A 32 éves bekk 2011-ben a Romától igazolt a lombardokhoz, akiknek színeiben eddig 89 mérkőzésen lépett pályára, és négy gólt, köztük az Anderlecht elleni emlékezetes ollózós találatot szerezte.

R@mbo