Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy klub érdeklődik Messi iránt

A katalán sportlap, a találó nevű Sport összeszedte azon klubok nevét, amelyek akár eséllyel is pályázhatnának arra, hogy az FC Barcelona legfényesebb csillaga, Lionel Messi egy napon az ő keretüket erősítse.

www.goal.com

A katalán média mindig is kapható egy kis pletykálkodásra, még ha az adott történetnek nincs is, vagy csak minimális alapja van. Így van ez jelen esetben is, mert egyelőre meglehetősen lehetetlen elképzelni, hogy a négyszeres aranylabdás Messi elhagyná szeretett csapatát.

Persze nem sok olyan játékos van a modern futball történetében, aki sosem hagyta el nevelőklubját, karrierje folyamán. Messi pedig 27 éves, akár még 10 esztendő is hátralehet pályafutásából.

Ez alatt, a bizonyos 10 év alatt még megfordulhat a Manchester Citynél is, amelynek a Barca korábbi sportigazgatója, Txiki Begiristain az egyik fejese, és aki közismerten nagy Messi-rajongó. José Mourinho a Chelsea-nél sosem titkoltan kedvelte, kedveli az argentin támadó játékát, és a Chelsea-nek is meglenne az anyagi forrása, az áhított átigazolásra. Gyaníthatóan, ahogy a Sport latolgat, Pep Guardiola sem menne falnak, ha újra a „Bolha” edzője lehetne, bár a Bayern München előljárói kijelentették, hogy nem áll szándékukban a sztár szerződtetése. Talán a legvalószínűtlenebbül az indonéz pénzből „megvastagodó” Internazionale érdeklődése a legreménytelenebb, de hát a futball világa is képes a legmeglepőbb dolgok produkálására.

Egy biztos: Leo Messi jelenleg az FC Barcelona tulajdona, játékosa.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József