Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott középpályást nézett ki a Barca

A Daily Express információi szerint megvan az FC Barcelona legújabb kiszemeltje egy német válogatott labdarúgó személyében. A kérdés csupán az, hogy zöld utat kapnak-e a katalánok az átigazolási piacon, vagy marad az eredeti döntés, melynek értelmében sem a téli, sem pedig a nyári átigazolási időszakban nem lehetnek a piac résztvevői.

Kép Forrása: squawka.com

A szóban forgó világbajnok nem más, mint a Bayer Leverkusen védekező középpályása Lasr Bender. A 25 esztendős labdarúgó remek időszakot tudhat maga mögött, ezáltal sztárklubok célkeresztjébe került. Az első számú kérő, érdeklődő nem a Barca, hanem London “nagyágyúja” az Arsenal.

Bender nem feltétlenül poszthoz kötött, irányíróban és a jobb szélen is feltalálja magát. Egyesek úgy vélik, hogy a kiöregedő Xavi helyére szerződtetnék a katalánok, ez azonban elég fura kijelentés, hiszen a Barca klasszisa még aktív, kvalitásukat, stílusukat tekintve pedig nem egy posztot képviselnek.

Ami a piaci viszonylatokat illeti, a német transfermarkt.de 22 millió euróra taksálja a későn érő középpályást, akinek igen hosszútávú 2019 nyaráig szóló szerződése van jelenlegi klubjával.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Őszi Ádám