Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Maradhat az eltékozolt tehetség

A legfrissebb Franciaországból érkező hírek szerint még van remény, hogy Clément Chantome egyszer végre befusson a Paris Saint-Germain csapatánál. Állítólag ugyanis a vezetőség hajlandó marasztalni, a tehetséges középpályást.

www.foot01.com

A 27 esztendős Chantome már az arab hatalomátvétel előtt feltűnt a Paris Saint-Germainben, ám végül a temérdeknyi sztár érkezése miatt nem tudta végleg megvetni a lábát a csapatban. Olyannyira nem kívánatos személlyé vált, hogy tavaly nyáron véglegesen el szeretett volna menekülni a francia fővárosból, ám a klub vezetői, élükön az elnök Nasser Al-Khelaifival csak kölcsönbe engedték. Chantome lehúzott egy közepes évet a Rennes-nél, majd idén visszatért a Ligue 1 kétszeres címvédőjéhez.

Nem kis meglepetésre, az egyszeres válogatott középpályás maradt az új idényre a keretben, igaz, szokás szerint kevés játéklehetőséget kap. Ennek ellenére az a hír járja, hogy szeretnék a PSG elől járói, ha meghosszabbítaná a jövő nyáron lejáró szerződését.

Nem hivatalos verzió, de alighanem az UEFA szankciói miatt szeretne a PSG minél több épkézláb játékost a keretében tudni.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József