Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: „Nem fontos a Barca-meccs”

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Laurent Blanc természetesen elégedetten nyilatkozott az Ajax elleni győzelmet követően, ám természetesen már előre tekintett, a folytatással kapcsolatban.

kicksocca.com

A Bajnokok Ligája F csoportjában már eldőlt a legfontosabb kérdés, azaz megvan a két továbbjutó együttes kiléte. Ám az még korántsem letudott csata, hogy ki végez az első helyen, és így ki kaphat elvileg könnyebb ellenfelet, a tavaszi folytatásra. A PSG mestere ennek ellenére mégsem akar különösebben nagy jelehetőséget tulajdonítani, a Barcelona elleni úgymond „csoportdöntőnek”, hiszen szerinte az is csak egy meccs a sok közül, ami vár még rájuk a szezonban:
„Ez a meccs nem lesz fontosabb a többinél. A Barcelonával játszottunk először, reméljük, hogy most is jó állapotban leszünk majd. Az nem lesz majd egy döntő meccs, attól még, hogy az első, és a második helyről dönt. Megpróbáljuk megnyerni ezt a mérkőzést is. Tudjuk, hogy a Barcelona bajba akar majd sorolni minket, amit minden csapat ellen tesznek. De láttuk, hogy őket is zavarba lehet hozni.” – nyilatkozta Blanc, az Al Jazeera Sportnak.

Balogh József