Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Derbire készül a Napoli, nehéz meccs előtt a Milan – előzetes

Folytatódik az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) küzdelemsorozata, a hétvégén a 11. fordulót kezdik meg a csapatok. A televízióban két mérkőzés híján mindegyik mérkőzést képernyőre tűzik.

Alsóházi mérkőzéssel kezdődik szombat este a 11. forduló. az Atalanta a Sassuolo otthonába látogat. Berardiék az utóbbi hetekben igen jó formát mutat, fontos pontokat gyűjtöttek be a bennmaradásért folytatott harcban. Késő este a Samp ás az AC Milan lesz a fókuszban, a szezon meglepetéscsapata fogadja a szebb időket is megélő, jelenleg hetedik pozícióban sínylődő piros-feketéket.

Vasárnap igazi meccsdömpingre van kilátás, az olasz foci szerelmesei szokás szerint már az ebéd mellé kapnak egy mérkőzést. A pazar formában lévő Genoa a Cagliari betonteknőjébe látogat. Ezt követően jöhet a szokásos három órai meccsözön, igazi kiesési rangadót vív majd a Chievo és az újonc Cesena, az utolsó és a tizennyolcadik csatája lesz ez. A bajnoki tabella dobogósa a Lazio a kiesőzóna peremén táncoló Empoli ellen folytatná remek sorozatát, míg a listavezető Juve hazai publikuma előtt fogadja az utolsó előtti Parmát. Az AC Milant múlt héten legyőző Palermo az utóbbi fordulókban húzós fiaskókba belefutó Udinese legjobbjait látja vendégül. A forduló rangadója címet a Fiorentina és a Napoli összecsapása érdemelte ki, a firenzeiek nem így képzelték el a szezonrajtot, a csapat mindössze tizedik a bajnokságban, míg Benítez tanítványai a pocsék kezdés után immáron egyre jobb formát mutatva törnek felfelé. A mindig másik arcát mutató Hella Verona Milánóba látogat az Inter otthonába, a hazaiak számára fontos lenne a győzelem, ugyanis egy esetleges vereséggel az alsóházban találhatja magát a csapat. Végezetül pedig az AS Roma és a Torino mérkőzése, a fővárosiak múlt heti botlásukat kívánják korrigálni és továbbra is az Öreg Hölgy nyomában maradnának.

Szombat:
18:00 Sassuolo – Atalanta (SportKlub)
20:45 Sampdoria – AC Milan (Digi Sport 1)

Vasárnap:
12:30 Cagliari – Genoa (SportKlub)
15:00 Chievo – Cesena
15:00 Empoli – Lazio (SportKlub)
15:00 Juventus – Parma (Digi Sport 1)
15:00 Palermo – Udinese
18:00 Fiorentina – Napoli (Digi Sport 2)
20:45 Inter – Hellas Verona (SportKlub)
20:45 AS Roma – Torino (Digi Sport 2)

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Arrow