Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér a pályára a Milan legendája

A Lazio és a Milan kiváló bekkje 2013-ban a Montreal Impact játékosaként vonult vissza, azonban végül nem tudott nemet mondani korábbi védőtársa invitálására. A világbajnok játékos Indiában tér vissza a pályára.

Kép forrása: Facebook/Chennaiyin FC

Alessandro Nesta 2006-ban világbajnok lett Olaszországgal, de a rutinos védő a Lazio és a Milan játékosaként is komoly eredményeket ért el, majd 2012-ben a Montreal Impacthez szerződött levezetni. A bekk végül tavaly év végén úgy döntött, felhagy a profi futballal, és a kanadai klub szakmai stábjában vállalt szerepet, egészen mostanáig.

Az indiai ligában érdekelt Chennaiyin FC játékos-edzője, Marco Materazzi ugyanis John Stiven Mendoza kiválása után megkereste Nestát, aki igent mondott a felkérésre, így az idény végéig visszatér a pályára. A 38 éves játékos december 5-ét követően fog csatlakozni a listavezetőhöz, amelynél az Inter korábbi keményfiújával alkothat tengelyt.

A lombardok legendája Materazzin kívül csapattársai között köszöntheti majd többek között Mikael Silvestre-t, Bernard Mendyt, Eric Djemba-Djembát, Elanot, illetve a korábban a Videotont is erősítő Bojan Djordjicot is.

R@mbo