Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Benzema védi Özilt! Máris helyezkedik?

Karim Benzema megvédeni kényszerült egykori csapattársát, Mesut Özilt. A francia csatárt már korábban többször is szóba hozták az Arsenal csapatával, és úgy tűnik, ő is figyelemmel követi a londoniak mindennapjait. Talán nem véletlenül?

www.marca.com

www.marca.com

Benzema korábban, még a Real Madridnál közeli barátságba került Özillel, és azóta is tartják a kapcsolatot, még ha utóbbi már másfél éve le is hagyta a spanyol bajnokságot. Azóta a német válogatott középpályás megélt már több hullámvölgyet az Arsenal színeiben, és olykor színtelen-szagtalan játékát már Andrej Arshavin kedvetlenségével hozzák párhuzamba.

Jelenleg egyébként ismét sokat kritizálják negatív hangvételben Özilt, amit a korábban az Arsenal által erősen csábított Benzema már nem bírt ki szó nélkül:
„Nagyon nagy kár, hogy az Arsenal nem megy semmire. Azt mondják, hogy Ő nem csinál semmit, de ez nem igaz, ezt gonoszság mondani, mintha egy gyilkos lenne! Nem! Özil még mindig egy nagyon jó játékos, de egy megváltozott csapattal sokkal nehezebb, mert nem ugyanaz a játékrendszer, valamint a csapattársak, de mindez nem változtatja meg az értékét.” – dohogott Benzema, a Foot Juniors-nak.

Természetesen az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Mesut Özil november óta nem játszik, jelenlegi sérüléséből pedig várhatóan csak január végén, február elején térhet vissza.

Balogh József