Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák Balázs a Premier Leagueben!?

Újfent angol kérője akadt Dzsudzsák Balázsnak. A hírt a Dniamo Moszkva sportigazgatója Guram Adzhoev is elismerte, ám nem nevesítette meg a lehetőséget. 

Kép Forrása: football.sport-express.ru

Kép Forrása: football.sport-express.ru

Rendre átigazolási időszakról átigazolási időszakra téma Dzsudzsák Balázs klubváltásra, ám az utóbbi két esztendőben ez nem jött létre. A Dinamo Moszkva megtartotta magyar válogatott szélsőt, aki az utóbbi időben szárnyra kapott, ezt jelzi 5 gólja és 6 gólpassza, ám az orosz ligában egyre keményebbek a szabályozások a légiósok irányába, ennek következtében pedig több ízben a padon találta magát az ex-debreceni, aki még az edző bevallása Stanislav Cherchesov szerint is több lehetőséget érdemelne.

Guram Adzhoev a Dinamo Moszkva sportigazgatója egy orosz lapnak arról beszélt, hogy Dzsudzsák és Douglas iránt is érdeklődnek, ám megnevezni nem kívánta a klubokat. Balázs esetében annyit árult el, hogy angol kérőről van szó.

Az utóbbi évek pletykáit átjárva korábban a West Ham United, a Liverpool és a vörösök városi riválisa az Everton került perifériára Dzsudzsák kapcsán.

Őszi Ádám