Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Gerrard az új kedvencet marasztalja

Alighogy az előző évben igazán berobbant a Liverpool együttesében Raheem Sterling, máris jobbnál-jobb klubok állnak érte sorba. Kérdés, hogy a „Vörösök” meddig lesznek még képesek az Anfielden tartani őt?

www.bleacherreport.com

www.bleacherreport.com

A sajtón keresztül most éppen a Liverpool csapatkapitánya, a szezon végeztével elképzelhetően távozó Steven Gerrard bíztatta Sterlinget, hogy ideje lenne klubjára koncentrálnia, és mihamarabb szerződést hosszabbítania.

Gerrard ugyanis a vezetőséghez hasonlóan szintén úgy gondolja, hogy nagy kár lenne máris eladni Sterlinget, mikor még mindig csak 22 esztendős, és jelenlegi szerződése is 2017 nyaráig érvényes. Állítólag a „Vörösök” már szeretnének is egy jobb, és hosszabb távú kontraktust is adni a fiatal támadónak, ám az egyelőre nem bólintott még rá semmire sem:

„Remélem aláírja az új szerződését a klubbal, mert azt hiszem neki ez lenne a tökéletes lépés. Ő egyre gyakrabban játszik, és a rajongók is szeretik. Egyre nagyobb, és jobb játékos lesz. Remélem mindenki jó tanácsokkal látja el, hogy itt maradjon.” – fényezte Sterlinget, és tett burkolt felszólítást az emlegetett irányába, Gerrard.

Balogh József