Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saját játékosáért fizethet a Liverpool

Nem mindennapi tettet hajthatnak végre a bajnokságban szenvedő Vörösök, kölcsönadott támadójuk idő előtti visszatéréséért nyúlhatnak mélyen a zsebükbe.

Kép forrása: Daily Star

Kép forrása: Daily Star

Brendan Rodgers hatalomátvétele óta már számos átigazolási blamát tud felmutatni a Liverpool, a menedzser most azonban valami egészen hihetetlen dolgot hajthat végre. Az együttes támadói idén egyelőre csődöt mondtak, Daniel Sturridge folyamatosan sérülésekkel küzd, míg a nyári igazolások közül egyedül Rickie Lamber tud a bajnokságban gólt felmutatni, ezért a szakember visszarendelné az Anfield Roadra a szintén a világbajnokság után megszerzett Divock Origit.

A brazíliai tornán feltűnő 19 éves belga csatár jelenleg kölcsönben a Lille-nél szerepel, amelynek színeiben 23 mérkőzésen mindössze négyszer köszönt be, de a Daily Star értesülése szerint most ez is elég lenne számára a visszatéréshez. A probléma azonban az, hogy a tehetség szerződésében nem szerepel az idő előtti búcsú, így a Liverpoolnak fizetnie kell a franciáknak.

Az angolok nyáron 10 millió fontért szerezték meg Origit, akiért most januárban visszatérése esetén még további hatmillió eurót (!) kellene átutalniuk. Rodgers egyelőre gondolkodik, de a sajtó szerint biztos, hogy ismét kénytelen lesz maga alatt vágni a fát.

R@mbo