Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Simon Krisztián Angliába szerződhet

Az Újpest FC magyar válogatott szélsője Simon Krisztián három évvel ezelőtt már megjárta Hollandiát, ám a Feyenoord csapatánál nem jöttek be a számításai, így visszakerült a magyar fővárosba. Ezúttal Angliából érdeklődnek iránta a hírek szerint, a télen akár be is következhet a klubváltás. 

Kép Forrása: nso.hu

Kép Forrása: nso.hu

Simon Krisztián számára Anglia nem lenne teljesen ismeretlen, ugyanis karrierje elején rövid ideig volt a Wolverhampton utánpótlásának tagja. Ezúttal London lehet a célállomás, azon belül pedig a szebb időket is megélő Charlton Athletic, mely a Championshipben küzd a Premier Leaguebe való feljutásért, igaz az utóbbi hetekben bukdácsolt a csapat és így öt pontos hátrányt szedett össze a hatodik még rájátszást érő hellyel szemben.

Az angol klub része az Újpestet is behálózó Duchatelet-birodalomnak, így könnyen játékoscsere is létrejöhet a felek között. Ami Simon piaci árát illeti, a német transfermarkt.de 500 ezer euróra taksálja a 23 esztendős szélsőt.

Simon idén az Újpest minden egyes bajnoki mérkőzésén szerepet kapott, 6 gólt jegyzett és bekerült Dárdai Pál válogatott keretébe.

Őszi Ádám