Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Luis Enrique már most az Atléticora figyel

Amíg az FC Barcelona együttese könnyedén lépte le az Elchét, addig az Atléticora már az elmúlt kupakörben sem várt egyszerű feladat, a Real Madrid személyében. Nos, a két továbbjutó gigász a Copa del Rey negyeddöntőjében egymással csap össze, egy újabb előre hozott döntő keretében.

www.elmundo.es

www.elmundo.es

A Barca kispadján első idényét töltő Luis Enrique temérdek problémával találta, és találja szembe magát folyamatosan. Talán ezért sem meglepő, ha nem a belső gondokról kell beszélnie, hanem inkább az ellenfélről. Az Atléticoról pedig lehet is, lévén a madridiak remek taktikai húzásokat bemutatva búcsúztatták a Realt. Mindez így komoly figyelmeztetést jelenthet a katalánoknak, ezzel pedig tisztában van fiatal mesterük is:
„Ismerjük az Atlético tudását, és minőségét. Ez kell ahhoz a nagyon magas szinthez, ami a két meccsre kell. Ha helytállunk, tovább léphetünk. Egy csomó játékosunk van, és mi el tudjuk osztani a perceket számukra, hogy jó formában legyünk, amikor bárkivel is kell szembenézni.” – utalt végül Luis Enrique, az általa alkalmazandó rotációra is.

Balogh József