Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho volt klubjainál fosztogatna, van Gaal ismét robbantana – körkép

José Mourinho a Real Madridból és az Interből is igazolna, de a portugálon kívül Louis van Gaal pénztárcája is kinyílhat, 150 millió fontért érősíthet a holland tréner. Radamel Falcaóért olasz versenyfutás indulhat, Thomas Müllerért 45 milliós ajánlat futott be, Arsene Wenger pedig ismét kincsre bukkant. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Strootman, Clyne és Hummels is kiszemelt az Old Traffordon (Fotó: Mirror)

Strootman, Clyne és Hummels is kiszemelt az Old Traffordon (Fotó: Mirror)

Anglia

Chelsea: José Mouringo volt csapatától, a Real Madridtól erősítene, a portugál tréner Jesét és Raphael Varane-t nézte ki – írja a Daily Express. A ’Special One’ a Daily Mail szerint másik egykori klubját, az Intert is figyeli, onnan Mauro Icardit szemelte ki.

Manchester United: A Mirror értesülése szerint Louis van Gaal újfent költekezhet, a rutinos szakember ezúttal 150 millió fontból gazdálkodhat, célpontja pedig Mats Hummels (Borussia Dortmund) és Kevin Strootman (AS Roma) mellett a Southampton védője, Nathaniel Clyne lehet. Adnan Januzajt a Porto és a Real Sociedad is kölcsönvenné, de mindkét fél zárt ajtókra talált.

Arsenal: A londoniak beelőzhetik a Milant és a Juventus, náluk köthet ki a Dinamo Zagreb horvát válogatott középpályása, Marcelo Brozovic – írja a Mirror. A Viktoria Plzen 15 éves támadója, Martin Graiciar Facebook oldalán jelentette be, az Emiratesben folytatja.

Southampton: A Szenteknek még két kiszemeltjük van az angol sajtó szerint, a Braga négymillió fontra tartott játékosa, Rafa Silva, valamint a Feyenoord középpályása, Tonny Vilhema.

Sunderland: Guy Poyet megszerezte a Toronto korábbi angol válogatott támadóját, Jermain Defoe-t. Az üzlet részeként Jozy Altidore a kanadaiakhoz került.

Spanyolország

Atlético Madrid: A bajnokcsapat kész tárgyalóasztalhoz ülni az Interrel Mario Suarez klubváltásával kapcsolatban – állítja az AS. A Matracosok az idény végéig kölcsönadhatják középpályásukat, Cristian Rodriguezt a Parmának.

Real Sociedad: A The Independent értesülése szerint David Moyes kinézte magának a Burnley 22 éves támadóját, Danny Ingset.

Granada: A kiscsapat ajtót mutathat Joaquin Caparros vezetőedzőnek, akinek a helyét Abel Resino veheti át.

Olaszország

Juventus: Massimiliano Allegri kijelentette, esze ágában sincs elengedni csapata mellőzött támadóját, Sebastian Giovincót. A Corriere dello Sport úgy tudja, az Inter csatára, Pablo Daniel Osvaldo visszatérhet a bajnokcsapathoz.

Inter: A Basel védője, Fabian Schar kijelentette, szívesen folytatná karrierjét a milánóiaknál. Roberto Mancini szavaiból közben az derült ki, Yann M’Vila távozhat a Nerazzuritól.

Roma: A Juventus mellett a Farkasok is beszállnának nyáron a Radamel Falcaoért folyó versenybe – írja a Daily Star.

Lazio: A Bild értesülése szerint Miroslav Klose távozhat a fővárosiaktól, azonban a világbajnok játékos Németország helyett az Amerikai Egyesült Államok felé veheti az irányt.

Fiorentina: A firenzeiek szemet vetettek a Southampton kenyai válogatott középpályására, Victor Wanyamára – írja a Nairobi News. Hivatalossá vált a Napoli kapusának, Antonio Rosatinak az érkezése.

Németország

Bayern München: A Daily Star úgy tudja, a bajorok 45 millió fontos ajánlatot kaptak Thomas Müllerért, de visszautasították azt. Az üzlettel a Manchester United próbálkozott.

Borussia Dortmund: Az Olympiacos mindössze 20 éves középpályása, Nikolaos Ioannidis 2016 nyaráig kölcsönbe érkezett.

Hannover: Huszti Szabolcs egykori együttese is figyelemmel kíséri a Valencia mellőzött védőjét, Joao Pereirát – írja a Cadena SER.

R@mbo