Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: 32 milliós támadó érkezhet

A fehérváriak 100 ezer euróért szerezhetik meg a CFR Cluj támadóját, Marko Ivanovskit. A macedón válogatott játékos már el is elutazott a csapattal a spanyolországi edzőtáborba.

Kép forrása: DigiSport

Kép forrása: DigiSport

A Videoton hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Málagába utazó keretben helyet kapott a kolozsváriak 25 éves játékosa, Marko Ivanovski is. A macedón labdarúgó ugyan még nem a fehérváriak igazolt játékosa, a román sajtó szerint azonban rövidesen sor kerülhet a klubváltásra.

A stiridesport.ro már kész tényként állítja, a 19-szeres válogatott játékos 100 ezer euróért, azaz kb. 32 millió forintért költözhet a Sóstói stadionban, így a tavasszal már volt edzőjének, a Győrt irányító Vasile Miruitának okozhat komoly gondot. A forrás azt is megjegyzi, a Cluj nem sokat nyer az üzleten, a nehéz anyagi helyzetben lévő klubnak ugyanis tartozásai miatt tovább kell utalnia az összeget Ivanovski korábbi együttesének, az Astra Giurgiunak.

A transfermarkt.de által 650 ezer euróra (!) tartott 25 éves támadó egyébként az ősszel 14 bajnoki mérkőzésen kétszer talált a kapuba, és három gólpasszt jegyzett.

R@mbo