Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Álomtizenegy játékosokból, akiket bebukott az Arsenal

Döbbenetes listát közölt le a Daily Mirror, avagy ilyen is lehetne az Arsenal kezdőcsapata, amennyiben anno a finisbe érve nem bukja el a tárgyalásokat.

Az álomcsapatban olyan játékosok kaptak helyet, akik közel álltak ahhoz, hogy magukra öltség az Ágyúsok címeres mezét, ám az üzlet valamilyen okból fogva soha nem ért révbe. Arsene Wenger egy remek szakember, akinek nagyon jó szeme van, meglátja a tehetséget a fiatal labdarúgókban, ám a klub üzletpolitikája sokszor nem volt összeegyeztethető az anyagi viszonylatokkal, így történhetett meg például, hogy anno Lionel Messi a Barca ajánlatát fogadta el, vagy például a Manchester United ért révbe a Sporting portugál tehetségénél CR7-nél. Az Ágyúsok sok kritikát kaptak sóher üzletpolitikájuk miatt, a listát elnézve pedig állíthatjuk, egy-egy ilyen labdarúgó segítségével biztosan több címet nyertek volna az elmúlt tíz évben.

A csapat: Gianluigi Buffon – Gerard Piqué, Vincent Kompany, Roberto Carlos – Cristiano Ronaldo, Yaya Touré, Xabi Alonso, Ángel di María, Lionel Messi – Didier Drogba, Zlatan Ibrahimovic.

team

Őszi Ádám