Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Griezmann vezérletével nyert az Atleti

 A Spanyol bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapjának kora esti mérkőzésén 3-1-re nyert az Atleti a Rayo ellenében.

clubatleticodemadrid.com

clubatleticodemadrid.com

SPANYOLORSZÁG
PRIMERA DIVISION
20. FORDULÓ

Atlético Madrid – Rayo Vallecano 3-1 (2-1)
G: Griezmann (12′ 22′), Manucho (56′ – öngól) ill. R. Trashorras (35′)

Az Atletinek teljesen mindegy volt, hogy hogyan nyerik meg ezt a mérkőzést, csak nyerjenek. A hét közben játszottak a Barcelonával kupamérkőzést, és még jövőhéten is fognak, ezért félgőzzel is, de nyertek. Egy-két kulcsjátékos ennek megfelelőjén hiányzott is, mint pl. Koke vagy Godin. Griezmann azonban remek formában van és az ő vezérletével simán behúzták a matracosok. Az első gól a 12. percben esett, Griezmann szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd a kapuig gyalogol vele és megszerzi a vezetést, 1-0! Tíz perccel később duplázik a francia támadó, Mandzukic csúsztatása után lecsap a labdára és szinte ugyanúgy a kapuig fut, és értékesíti a ziccert, 2-0! A 35. minutumban viszont szépít a vendéggárda! Kakuta passzát követően Trashorras átveszi a labdát, majd megnézi magának a bal alsót, és oda is rúgja a lasztit, 2-1! Hiába ez a gól a Rayonak nem sok sansza volt. A második játékrész elején jön is a harmadik hazai gól. Egy szögletet követően Manucho fejéről a saját kapujába jut a labda, balszerencsés mozdulat, ezzel 3-1! És mivel már több gól nem született, így a végeredmény is maradt ez. Az Atleti továbbra is tapad a Barcára és a Realra.
A matracosok szerdán ki-ki meccset játszanak a Barcelonával a Spanyol Király – kupa elődöntőjébe jutásáért. Az első találkozót a katalánok nyerték hazai pályán 1-0-ra. Mindkét gárda remekül vette a főpróba előtti akadályt.

Szajevics Patrik