Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nyert a Villarreal és a Sociedad is

Mindkét gárda 1-1 gólt szerezve és egyet sem kapva gyűrte le riválisát. A Villarreal továbbra is remekel, a Sociedad pedig talán magára talál.

marca.com

marca.com

SPANYOLORSZÁG
PRIMERA DIVISION
20. FORDULÓ

Real Sociedad – Eibar 1-0 (0-0)
G: Xabi Prieto (55′) ill. –

A Sociedad nagyon gyatra teljesítményt nyújt idén, és mindössze négy győzelme volt idén a találkozó előtt. Mondjuk abból a Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona hármas benne van, ami nem rossz, de a több csapat ellen nem igazán ment a játék. Most azonban kezdenek a helyes útra rátérni. A győzelmet érő gólt Xabi Prieto szerezte, egy szöglet után csúsztatott a labdába a rövidnél, és egy óriási fejes gól kerekedett belőle! Ezzel begyűjtve csapatának az iszonyatosan fontos 3 pontot. Reménykedjünk benne, hogy most már az igazi arcát mutatja nekünk a baszk csapat.

Villarreal – Levante 1-0 (0-0)
G: Vietto (56′) ill. –

A remek formában lévő Villarreal és a kiesés ellen küzdő Levante közti találkozót nem is volt kérdéses, hogy ki nyeri. Ehhez a győzelemhez a sárga tengeralattjáróknak kellett a vendégek kapusának óriási hibája is, ugyanis egy könnyűnek látszó lövést nem bír megfogni a kapus, így a lesipuskás Vietto ki is használja az óriási bakit, és megnyeri csapatának a mérkőzést. A Villarreal ezzel a három ponttal még közelebb kerül a céljának eléréséhez. Sőt, ha így folytatják még annál is több lehet. A kupában a Getaféhoz látogatnak csütörtökön, 1-0-ás előnnyel.

Szajevics Patrik