Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem bírt a Fiorentinával a Roma, örülhet a Juventus – videóval

A Roma 1-1-re végzett a Fiorentina otthonában a Serie A 20. fordulójában, ezzel pedig már hét pontra nőtt a Juventus előnye a bajnokságban.

Kép forrása: Tuttosport

Kép forrása: Tuttosport

Fiorentina – AS Roma: 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Gomez (19.) ill. Ljajic (49.)

A hazaiak jól kezdték a találkozót, a fővárosiak védelmének több ízben is résen kellett lennie, a 19. percben azonban megtört a jég, David Pizarro labdáját Mario Gomez jutatta a hálóba, 1-0. A gólt követően is formában maradt a Fiorentina, előbb Manuel Pasqual elől kellett nagyot mentenie a rómaiaknak, majd Nenad Tomovic durrantott mellé. A játékrész végére pedig a Farkasok is feléledtek, de sem Radja Nainggolan, sem pedig Daniele De Rossi fejese nem találta meg a kapuba vezető utat.

A fordulás után aztán gyorsan érkezett Adem Ljajic, a szerb támadó Juan Iturbe passzát vágta a hosszú alsóba, 1-1. Nem sokkal később Iturbe maga is beköszönhetett volna, de lehúzták a rolót a szélső előtt a hazaiak, majd a túloldalt Mati Fernandez ágyúzott ígéretes helyzetből az égbe. A végén még Tomovic szlalomozott ügyesen, majd kinézte magának a rövid alsót, ezt azonban Morgan De Sanctis is látta, így szögletre mentett a hálóőr. A Roma ismét botlott egyet, ezzel pedig hétpontosra nőtt a Juventus előnye.

https://www.youtube.com/watch?v=42eLRJY8KtM

R@mbo