Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpesten még mindig keresik a tél első igazolását

Még a felkészülési időszak kezdetén számolt be arról a Nemzeti Sport Online, hogy két játékos is csatlakozott az Újpest FC alakuló keretéhez. A szerdai nappal a két futballistából egy maradt.

A szóban forgó játékosok név szerint Abdelhakim Buhna és Yashir Pinto. Buhna egykoron még az Anderlecht tartalékcsapatában is megfordult, viszont vele biztos nem köt szerződést a csapat. Nem úgy Pintóval, akinek van még esélye a kontraktusra… A chilei nyáron érkezett meg a német ötödosztályban vitézkedő Bahlinger SC-hez, ahol az ősszel futballozott. A jó nevű Colo-Colóban nevelkedett, majd egy rövid időszakot Kanadában, az FC Edmontonnál is eltöltött. Az utánpótlás válogatottak rendszeres tagja volt. A közeljövőben a 24. születésnapját betöltő futballista jobbszélsőként és csatárként is bevethető.

A fiatal támadó (pirosban) lehet az Újpest első igazolása a tél során / Kép forrása: www.nb1.hu

A fiatal támadó (pirosban) lehet az Újpest első igazolása a tél során / Kép forrása: www.nb1.hu

Nem csak e két játékost teszteli/tesztelte az UTE, hanem a montenegrói Jovan Baosics – a hétvégi egymás ellen játék során három gólt szerzett – és honfitársa, Mihailo Perovics is még a csapattal készül. Az ő szerződtetésükről és Murai Márk sorsáról is a Szigetszentmiklós elleni mérkőzés után dönthet az egyesület.

Újpest FC téli játékosmozgásai:

Érkezett:

Távozott: Berat Ahmeti (szabadon igazolható), Marko Dmitrovics (Charlton), Aristote Mboma (szabadon igazolható), Jérémy Serwy (szabadon igazolható), Rodrigo Rojo (Sint-Truiden—kölcsönbe), Dani Ponce (AD Alcorcón—kölcsönből vissza), Nebojsa Koszovics (Standard Liege—kölcsönből vissza).

Acsádi Gergő