Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz Kupa: A Juventus is a legjobb négy között – videóval

A bajnokságban listavezető Juventus igencsak megszenvedett a Parma ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében, de végül Massimiliano Allegri tanítványai kiharcolták a továbbjutást.

Kép forrása: Tuttosport

Kép forrása: Tuttosport

Parma – Juventus: 0-1 (0-0)
Gólszerző: Morata (89.)

A Juventus azzal a tudattal léphetett pályára, hogy minden bizonnyal a lefújást követően már a négy között érezheti magát, lévén az ezer sebből vérző, és Antonio Cassano személyében az egyik legjobbját elveszítő Parma várt a torinóiakra. Talán ez jelentette a problémát is, szinte eseménytelenül csordogált le az első játékrész, komolyabb lehetőséget nem is láthatott a publikum, egyedül Simone Pepe keltett zavart, de ő sem szándékosan, a középpályás lecsúszott beadása csattant a kapufán a félidő végén.

A fordulás után aztán elkezdett nyomni a Juventus, de igazi lehetőségig ekkor sem jutottak a vendégek, idővel pedig már a Parma is magára talált, és úgy nézett ki, kiolthatják egymást a felek. Az utolsó tíz percben aztán felgyorsultak az események, a torinóiak többször is helyzetbe kerültek, a 89. percben pedig megtört a jég, Fernando Llorente kiugratását Alvaro Morata vágta higgadtan a hálóba, 0-1.

A bajnokcsapat így a legjobb négy közé jutott, ahol majd a Roma – Fiorentina párharc győztese lesz az ellenfele.

https://www.youtube.com/watch?v=R8_j0SmZr-o

R@mbo