Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Schürrle ismét a Bundesligában!

A tél eddigi legnagyobb átigazolási híre, hogy a nyáron világbajnoki címet szerző Andre Schürrle elhagyja a Chelsea-t, és visszatér a Bundesligába, ahol a Wolfsburg együttesét erősíti majd.

Kép: www.sportupyourlife.com

Kép: www.sportupyourlife.com

A Bild vezető hírként számolt be a transzferről, amely váratlan, és különleges is egyben. Nem sok minden utalt Schürrle klubváltására, arra pedig hogy a Wolfsburg viszi el, szinte esély sem volt. Erre tessék! Németországban oda szoktak figyelni, hogy ne költsenek földöntúli összegeket egy játékosra, és most ennek ellenére ez bekövetkezett: a hírek szerint 30 millió euró a vételár.

A Wolfsburg eddig nem mutatta hogy túl sok pénze lenne, hiszen nem költekeztek, de tény: kell az erősítés a bajnokság végére. Jelen pillanatban a második helyen áll a tabellán a Wolfsburg, és még az Európa Ligában is talpon van. A hivatalos indoklás szerint azért hagyja el Londont a német játékos, mert Mourinho legtöbbször a kispadon vagy csereként számított csak rá.

Kép: www.dbf.de

Kép: www.dbf.de

A Chelsea háza táján azonnal fel is röppentek a hírek a helyettessel kapcsolatban: a Fiorentina labdarúgója, Cuadrado érkezhet, aki a nyáron majdnem a Barcelona játékosa lett. További hí még, hogy a Wolfsburg szinte biztosan megválik Ivica Olictól, aki a szebb napokat látott Hamburg csapatába térhet vissza, korábbi sikereinek színhelyére.

Baranyai Balázs