Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Nem tétlenkedett a Villareal

Gabriel Paulista távozásával nagy űr nyílott a Villareal védelmében, a klubvezetőség azonban sokáig nem tétlenkedett, roppant tehetséges elefántcsontparti labdarúgóval erősítette meg a keretet. Volt miből, hiszen a brazil védőért 15 millió eurót fizetett az Arsenal. 

Foto: goal.com

Foto: goal.com

Az új igazolás katalán földről érkezett, Eric Bailly az Espanyol akadémiáján nevelkedett, s a szakemberek nagy jövőt jósolnak a számára. A 20 esztendős elefántcsontparti válogatott védő piaci árát a transfermarkt.de 1 millió euróra taksálja, a felek ennél egy jóval nagyobb pénzmozgásban egyeztek meg, a Villareal a hírek szerint 5,7 millió eurót tett le az asztalra. A játékos és a klub közötti megállapodás is megszületett, melynek értelmében hosszútávú 2020 nyaráig szóló kontraktus köttetett.

Ami még a Villareal háza táján történő változásokat illeti, Gabriel Paulista ugyebár Ágyúsnak állt, míg Cani kölcsönben az Atletico Madridhoz távozott. A fiatal Barca nevelés Javier Espinosa egyelőre nem lelte meg helyét a csapatban, így a szezon végéig az Almeriában szerepelhet kölcsönben. Nem csupán Bailly személyében erősödött a klub, az Arsenal a Paulista transzfer részeként év végéig kölcsönadta Costa Rica-i válogatott szélsőjét Campbellt.

Őszi Ádám