Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal és a Chelsea is költekezne, a City réme Rómában – körkép

José Mourinho nem elégedne meg Juan Caudrado megszerzésével, a portugál tréner újabb dél-amerikai klasszist igazolna. Az Arsenal sem tétlenkedne, a londoniak az Atlético gólvágójára repülnének rá, míg a Real Madrid a kivárást választva vinné David De Geát. A Roma már megtalálta Mattia Destro utódát, Marco Reusról egy kérő lemondott, tovább üzletel a Milan. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Kép forrása: dailystar.co.uk

Kép forrása: dailystar.co.uk

Anglia

Chelsea: José Mourinho nem nyugszik, hiába szerezte meg minden bizonnyal a portugál tréner Juan Caudradót, a The Sun úgy tudja, a ’Special One’ 28 millió euróért a West Ham United támadójára, Enner Valenciára is lecsapna.

Manchester United: Louis van Gaal megerősítette, Steven Fletcher távozását, a skót középpályás a West Ham Unitednál folytathatja.

Arsenal: A londoniak készek mindent megtenni az Atlético Madrid 35 millió euróra tartott támadójának, Mario Mandzukicnak a megszerzése érdekében – írja a Daily Express. Angol lapértesülések szerint hosszú távú szerződést írt alá az Ágyúsok középpályása, Francis Coquelin.

Liverpool: Brendan Rodgersnek nagyon kell Danny Ings, a tréner kész lenne a Mirror szerint ötmillió fontért megvenni a támadót, majd az idény végéig kölcsönben azonnal vissza is adni klubjának, a Burnley-nek.

Southampton: A Szentek elengedhetik Jack Corkot a Swansea Cityhez, a középpályás helyét pedig a Feyenoord 20 éves tehetsége, Tonny Vilhena veheti át – állítja az Algemeen Dagblad. A klub öt és fél évvel meghosszabbította James Ward-Prowse szerződését.

Tottenham: Meglepőt húzhatnak a Sarkantyúsok, és lecsaphatnak az Everton belga klasszisára, Kevin Mirallasra – állítja a Mirror.

Aston Villa: A birminghamiek kölcsönvették a Manchester City mellőzött támadóját, Scott Sinclairt.

Spanyolország

Real Madrid: Carlo Ancelotti elmondta, Asier Illarramendit megkereste az Athletic Bilbao, a középpályás azonban nemet mondott a baszkoknak. A Blancók 2016 nyarán szerződésének lejártával ingyen szereznék meg a Real Madrid kapusát, David De Geát.

Atlético Madrid: Diego Simeone fia egy nyilatkozatában kijelentette, szerint édesapja egy napon az Inter vezetőedzője lesz.

Villarreal: A Sárga Tengeralattjáró gyorsan pótolta az Arsenalhoz távozó Gabriel Paulistát, a brazil bekk helyére az Espanyol 20 éves tehetsége, Eric Bailly érkezett.

Sevilla: Az andalúzoknál terítéken van a Tottenham francia középpályásának, Etienne Capoue-nak a leigazolása – írja a Daily Mail.

Cordoba: Úgy néz ki, mégsem érkezik kölcsönbe a Juventus középpályása, Luca Marrone, a 24 éves játékos ugyanis elhasalt az orvosi vizsgálatokon.

Olaszország

AC Milan: A lombardok mindenképp túladnának Giampaolo Pazzinin, akinek a helyére a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Sampdoria támadóját, Stefano Okakát szerezné meg Filippo Inzaghi. Adriano Galliani ismét nagyot húzott, a tar sportvezető megegyezett a Genoával, így Luca Antonelli opciós joggal, kölcsönbe piros-feketébe öltözhet.

Inter: Roberto Mancini nyártól mindenképp szeretne együtt dolgozni korábbi játékosával, a Manchester Cityt erősítő Yaya Touréval. Az olasz sajtó közben arról ír, a Nerazzuri felvetette a kapcsolatot Antonio Cassanoval is, a 32 éves klasszis így visszatérhet.  A Hajduk Split részéről megerősítettek, Tino-Sven Susic a milánóiaknál folytatja.

Juventus: Gianluca Di Marzio arról ír, nyáron a bajnokcsapathoz költözik a Fiorentina hálóőre, Neto.

Roma: Egybehangzó olasz lapértesülések szerint megvan Mattia Destro utóda, a CSKA Moszkva gólfelelőse, Seydou Doumbia hárommillió euró ellenében, kölcsönbe érkezik a fővárosiakhoz, akik az idény végén 15 millióért végleg megszerezhetik őt.

Fiorentina: A Calciomercato úgy tudja, a Violák rárepülhetnek a Barcelona U21-es Európa-bajnok védőjére, Martin Montoyára.

Németország

Borussia Dortmund: A L’Équipe úgy tudja, Jürgen Klopp már Roman Weidenfeller utódját keresi, a befutó pedig a Saint-Étienne rutinos hálóőre, Stephane Ruffier lehet.

Bayern München: A Bild értesülése szerint a bajorok már nem szeretnék megszerezni a Borussia Dortmund klasszisát, Marco Reus. Az újság arról ír, a „kihátrálás” egyik oka a támadó sérülékenysége lehet.

Stuttgart: A svábok szemet vetettek a Tottenham robosztus védőjére, Younes Kaboulra, akit a londoniak el is engednének, de cserébe Timo Wernert kérik a németektől – állítja a Mirror.

Hamburg: A kikötővárosiak a Basel középpályásával, Marcelo Diazzal pótolták volna Tolgay Arslant, azonban a chilei kétmillió eurós vételára soknak bizonyult – írja a Bild. Visszatért Ivica Olic, a Wolfsburgtól érkező 35 éves támadó másfél évre írt alá.

R@mbo