Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Új irányítóval a bennmaradásért

Alan Pardew “szavatossága” a Newcastle Unitednél lejárt, a tréner azonban sokáig nem volt munka híján, a Cristal Palace az év harmadik napján kinevezte. Új edző, új lendület , immáron pedig új irányító. Avagy cél a Premier League tagság megőrzése.

Kép Forrása: theguardian.com

Kép Forrása: theguardian.com

A Palace két fordulóval korábban még a kiesőzónában tanyázott, Pardew érkezése óta azonban sikerült begyűjteni a Spurs és a Burnley skalpját is, mellyel a teljesítmény pontok terén hibátlan. Hétvégén a csapat az Everton ellen folytathatja a feltámadást, ehhez pedig már új irányító is dukál Jordon Mutch személyében.

A 23 esztendős középpályás igen nívós pénzösszegért, egyes források szerint kicsivel több mit 6 millióért, mások szerint közel 8-ért érkezett a Selhurst Parkba. A QPR színeiben nem kapott elég lehetőséget 11 mérkőzésen játszott a szezonban, igaz ezeken többnyire kezdőként csere nélkül.

Mutch számára abszolút nem ismeretlen a Premier League közeg, fiatal kora ellenére ez a harmadik klubja, korábban a Cardiff színeiben mutatkozott be, ám mint ismeretes a walesi klub búcsúzott tavaly, így az irányító is búcsút intett a klubnak.

A Crystal Palace érkezői között van még Sanogo az Arsenal támadója, a fiatal játékos év végéig kölcsönben erősíti a klubot.

Őszi Ádám