Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiütötte ellenfelét a Newcastle

Fölényes győzelmet aratott a Hull City felett John Carver együttese a Newcastle United. A Szarkák bár nem játszottak jobban ellenfelüknél, a kapu előtt sokkalta magabiztosabbnak bizonyultak, jobban használták ki az előttük adódó lehetőségeket.

B8r6k_uCMAE1SD5

Hull City – Newcastle United 0-3 (0-1)
G:
 – ill. Cabella (40.), Ameobi (50.), Goufran (78.)

Hiába volt többet a labda a hazaiaknál és hiába a több kapura lövési kísérlete, Tim Krul remek napot fogott ki, így ha nem kapu mellé zúgtak a hazai kísérletek, akkor a holland kapuvédő végezte remekül a dolgát. Ellenben a túloldalon a 40. percben Cabella lövése zúgott a hálóba. Úgy festett, hogy elhárult a veszély és támadást indíthat a Hull, azonban a labdát lefülelte a francia középpályás, majd McGregor kapujába juttatta.

A fordulást követően aztán nyomatékosította szándékát a vendég csapat, Ameobi igen távoli kísérlete a bal alsó sarokban kötött ki az 50. percben. Hiába küzdött a Hull, nem sikerült visszajönni a meccsbe, Krul kapuja ezen a napon bevehetetlennek bizonyult. Az i-re a pontot a csereként beálló Gouffran tette fel. Egy eladott labdát követően szinte a félpályáról megindulva cikázott a francia a tizenhatos vonaláig, ahol ellőtte a játékszert, mely végül McGregor mögött kötött ki.

Győzelmével a Newcastle United  a 11. helyre zárkózott, míg a Hull City a kiesőzóna peremén csücsül, hátulról dobogós.

Őszi Ádám