Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo és Bale Manchesterbe, De Gea Madridba kerülhet – körkép

Igen merészet álmodott a két manchesteri sztárklub, a United Gareth Bale-t, míg a City Cristiano Ronaldót szerezné meg a Real Madridtól. A spanyol sztárklubbal közben újfent David De Geát hozták szóba, míg a Barcelona magához láncolhatja Neymart. A Roma igazi gólvágót vett, a Liverpool megtalálta Steven Gerrard utódját, Carlos Tévez pedig bejelentette távozását. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Bale és Cristiano Ronaldo is Manchesterbe költözhet (Fotó: Daily Star)

Bale és Cristiano Ronaldo is Manchesterbe költözhet (Fotó: Daily Star)

 

Anglia

Manchester United: Nyáron robbanhat a bomba, a Vörös Ördögök 150 millió eurót is adnának a Real Madridnak Gareth Bale-ért cserébe – írja a Daily Star. Louis van Gaal közben egy nyilatkozatában kijelentette, nem biztos kapusa, David De Gea maradásában. A Vörös Ördögök az utolsó pillanatban 40 millió eurós ajánlatot tehetnek a Roma középpályásáért, Radja Nainggolanért – állítja a Calciomercato.

Manchester City: A bajnokcsapat sem szeretne lemaradni, a The Sun értesülése szerint Txiki Begiristain az angolok részéről már felvette a kapcsolatot Cristiano Ronaldo ügynökével, Jorge Mendesszel. A Polgárok mindent megadnának a Real Madridnak abban az esetben, ha a portugál klasszis távozni szeretne.

Arsenal/Liverpool: A Tuttosport úgy tudja, mindkét csapat szeretné megszerezni a Marseille gólfelelősét, Andre-Pierre Gignac-ot.

Liverpool: Az angol sajtó szerint a Hannover középpályása, Lars Stindl érkezhet a nyáron Steven Gerrard helyére.

Southampton: Ronald Koeman kölcsönvenné a Benfica játékosát, Filip Djuricicet – állítja a Daily Star.

Spanyolország

Real Madrid: Az AS értesülése szerint megegyeztek a River Plate kapusával, Augusto Batallával.

Barcelona: A katalánok 2020 nyaráig meghosszabbítják Neymar szerződését, a brazil klasszis pedig új kontraktusa értelmében majd évi 12 millió eurót tehet zsebre – írja a Sport.

Cordoba: A kiscsapat kölcsönvette a Manchester City tehetségét, Bruno Zuculinit, valamint az Inter középpályását, René Krhint is.

Levante: A valenciaiak kölcsönvehetik a Fulham Costa Rica-i válogatott klasszisát, Bryan Ruizt – írja a Daily Mail.

Olaszország

Juventus: Carlos Tevez kijelentette, szerződésének lejártával, 2016 nyarán távozni fog a bajnokcsapattól, és a Boca Juniorshoz fog igazolni.

Roma: Kevin Strootman újabb sérülése miatt felvetődött a Lille kapitányának, Rio Mavubának a leigazolása – írja a Tuttosport. A CSKA Moszkva bejelentette, eladta elefántcsontparti klasszisát, Seydou Doumbiát a fővárosiaknak. A gólvágó 14,4 millió euróért érkezhet a Farkasokhoz. Rudi Garcia még Marco Borriello és Salih Ucan bevonásával lecsapna a Cagliari kolumbiai válogatottjára, Victor Ibarbóra is – állítja a Sky Sport Italia.

Inter: A milánóiak tárgyalásban állnak a Dinamo Kijev védőjével, Aleksandar Dragoviccsal – írja a Dialy Star.

AC Milan: A lombardok szerették volna kölcsönvenni a Tottenham középpályását, Paulinhót, de kosarat kaptak a londoniaktól – állítja a Daily Mail.

Sampdoria: A genovaiak végleg megvették az Inter 21 éves ghánai középpályását, Alfred Duncant.

Németország

Stuttgart: A Basel kőkemény elefántcsontparti középpályása, Geoffroy Serey Die érkezhet – írja a Bild.

Schalke: Felipe Santana a rosszul sikerült transzfert követően továbbállhat, a bekkre az Olympiacos csaphat le.

Hamburg: A kikötővárosi alakulattal is szóbahozták a Paris Saint-Germain középpályását, Adrien Rabiotot.

R@mbo