Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Bizarr öngól, sérült bíró és döntetlen Genovában – videóval

Ciprian Tatarusanu nem mindennapi öngóljával előnybe kerültek a hazaiak, azonban egy fejesgóllal a Juan Cuadradót már nélkülöző Fiorentina egyenlíteni tudott. A találkozón volt szurkolói tiltakozás, bírói sérülés és még egy piros lap is a két gól mellett.

Stefano Sturaro "góllal" búcsúzott Genovától

Stefano Sturaro “góllal” búcsúzott Genovától

Genoa – Fioretina: 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Tatarusanu (14.) ill. Gonzalo (54.)
Kiállítva
: Burdisso (81. – Genoa)

A bírói döntések ellen tiltakozva a hazai publikum az első tíz percet kihagyta a találkozón, azonban erre figyeltek is a felek, Diego Perotti csak az ultrák megérkezését követően durrantott mellé. Negyed órához közeledve pedig már örülhetett is a publikum, M’Baye Niang beadását a Juventushoz távozó Stefano Sturaro tette kapura, a jobb kapufáról kipattanó játékszer pedig Ciprian Tatarusanu tarkójáról a hálóba került, 1-0.

A találatot követően is a genovaiak irányítottak, komolyabb helyzetet azonban nem tudtak felmutatni, ellenben a vendégek a 33. percben majdnem egalizáltak, Khouma Babacar löketét azonban Mattia Perin hatalmas bravúrral védeni tudta. Nem sokkal később szokatlan esemény miatt állt a találkozó, Nicola Rizzoli vádlija sérült meg, és végül nem is tudta folytatni a sípmester, akinek a helyét Marco Di Bello vette át. A játékrész végén meg Juraj Kucka jobb lába sült el, Tatarusanu azonban résen volt.

A fordulás után is a hazaiak szabták meg a játék ritmusát, Niang egy ízben igen nehéz teszt elé tette Tatarusanut, de állta a sarat a román hálóőr, majd jött a hidegzuhany a Genoának, egy rögzített szituációt követően Gonzalo Rodriguez érkezett a hosszún, és a léc alá bólintott, 1-1.

Egy óra játékot követően ismét Sturaro villant, másodszor viszont már pontatlan volt a középpályás, majd a 71. percben Maxime Lestienne lőtte telibe a keresztlécet. A hajrára fordulva nehéz helyzetbe kerültek a hazaiak, Nicolás Burdisso gyűjtötte be második sárgáját is, így idő előtt mehetett zuhanyozni a védő. A végén Juan Vargas mentett a gólvonalról, majd Alberto Gilardino tesztelte Perint, de maradt az 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=uaGNzEGV8nc
https://www.youtube.com/watch?v=QybGAKsWqhs
R@mbo