Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Örülhet a Juventus, ismét botlott a Roma – videóval

A Roma nem bírt a nagyon jó napot kifogó Empolival, így pedig a Juventus előnye akár kilenc pontra is nőhet a Serie A-ban.

Kép forrása: Facebook/AS Roma

Kép forrása: Facebook/AS Roma

AS Roma – Empoli: 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Maicon (57.) ill. Maccarone (39. – büntetőből)
Kiállítva:
Manolas (38.) ill. Saponara (45+2.)

A találkozó elején Manuel Pucciarelli fűzte be Mapou Yanga-Mbiwát, a francia bekk azonban az utolsó pillanatban még menteni tudott, majd negyed órát követően Juan Manuel Iturbe durrantott mellé. Nem sokkal később térdsérülés miatt kidőlt az argentin támadó, Alessandro Florenzi vette át a helyét. Az olasz válogatott középpályás ráadásul jól is szállt be, gyorsan beköszönhetett volna, de kissé körülményes volt, ennél több pedig nem is kellett Daniele Ruganinak a tisztázáshoz.

A 37. percben aztán Riccardo Saponara lépett ki, Konstantinos Manolas szorításában pedig végül a földre került a középpályás, a görög bekk így mehetett is zuhanyozni, a megítélt büntetőből pedig Massimo Maccarone szerezte meg a vezetést, 0-1. A játékrész vége sem volt eseménytelen, Saponara mutatott be szándékos kezezést a játékvezető szerint, így második sárgával a korábbi Milan-játékosnak is hamarabb ért véget a találkozó.

A fordulás után fentebb kapcsoltak a fővárosiak, Nainggolan próbált meg egalizálni, de pontatlan volt a belga, Maicon ellenben már nem hibázott, az 57. percben Miralem Pjanic passzát tette ballal a hosszú alsóba a rutinos védő, 1-1. Nem sokkal később az előny is közel volt, Davide Astori érkezett jól egy szögletre, azonban csak a keresztlécen csattant a bekk fejese.

Ezt követően kezdett elszakadni a cérna a fővárosiaknál – előbb Pjanic ütött oda Mário Ruinak, majd Yanga-Mbiwa mutatta be a könyökét Pucciarellinek -, de szerencséjükre Russo sporttárs mindkét eset előtt szemet hunyt. Az utolsó negyed órához közeledve José Holebas száguldott végig a pályán, a végén azonban önző volt a görög, csakúgy, mint pár perccel később Florenzi, így pedig maradt az 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=0v4z6dm3bOE

R@mbo