Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Gaalnak védő kell, Drogba folytatná, Reus döntött – körkép

A Manchester United még robbantana, Dortmundból, vagy Párizsból érkezhet egy klasszis védő, közben a Chelsea ásza, Didier Drogba bejelentette, a következő idényben is futballozna. Marco Reus a hírek szerint Londonba igazolna, Arséne Wenger a Valencia tehetségét, míg Roberto Mancini egyik kedvencét vinné. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

www.goal.com

www.goal.com

Anglia

Manchester United: Louis van Gaal utolsó lépésként nagyot húzna, és 46 millió euróért lecsapna a Borussia Dortmund védőjére, Mats Hummelsra. A The Sun közben arról ír, a Vörös Ördögök a Paris Saint-Germainnel is tehetnek egy próbát Marquinhos leigazolása érdekében.

Manchester City: A Fenerbahce kihasználná Wilfried Bony leigazolását, és 16 millió euróért megszerezné a bajnokcsapat támadóját, Edin Dzekót – írja a Daily Mail.

Chelsea: Didier Drogba kijelentette, a következő idényben is a Kékeknél szeretne futballozni.

Arsenal: Arsene Wenger ragaszkodik Theo Walcotthoz, ezért a válogatott szélső új szerződést írhat alá az Ágyúsoknál. Az Express úgy tudja, a londoniak még igazolnának egyet, célpontjuk a Valencia 18 millióra tartott védője, José Luis Gaya.

Liverpool: Négy Premier League-ben érdekelt együttes is kölcsönvenné Rickie Lambertet.

Tottenham: Három nagy név, Jay Rodriguez (Southampton), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), és Yahan Cabaye (PSG) szerepel a londoniak célkeresztjében.

Everton: Az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund is vinné a liverpooliak belga válogatott szélsőjét, Kevin Mirallast – állítja a Mail on Sunday.

Spanyolország

Valencia: A fokozódó érdeklődések miatt a Denevérek mindenképp hosszabbítanának argentin védőjükkel, Nicolas Otamendivel – írja a Mirror.

Barcelona: A L’Équipe értesülése szerint a katalánok már előre terveznek, és 2016-ban megszereznék a Toulouse tehetséges támadóját, Wissam Ben Yeddert.

Levante: A valenciaiak az idény végéig kölcsönvették a Fulham Costa Rica-i válogatott kapitányát, Bryan Ruizt.

Olaszország

AC Milan: A lombardok az idény végéig opciós joggal kölcsönvették a Genoa kapitányát, Luca Antonellit.

Inter: A Tuttosport értesülése szerint Roberto Mancini nagyon szeretne ismét együtt dolgozni korábbi játékosával, a jelenleg a Fiorentinát erősítő Micah Richards-szal. A milánóiak visszavásárolnák a Newcastle Unitedtól Davide Santont – írja a Mirror.

Genoa: Tőzsér Dániel egykori együttese bejelentette, Alessandro Matri az idény végéig, kölcsönbe a Juventushoz kerül, a támadó helyét pedig a Roma játékosa, Marco Borriello veszi át.

Torino: Az idény végéig kölcsönbe érkezett a Lazio uruguayi válogatott középpályása, Alvaro Gonzalez.

Cagliari: A Standard Liége 22 éves támadójának, Paul-José M’Pokunak a leigazolása esetén a szárdok elengednék Victor Ibarbót a Romához – írja a Sky Sport Italia.

Németország

Borussia Dortmund: Angol források szerint Marco Reus már döntött jövőjéről, a német válogatott klasszis az Arsenalhoz igazolna.

Schalke: A TMW úgy tudja, a németek felajánlottak védőjüket, Christian Fuchs-t az AS Romának.

R@mbo