Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simon Krisztián is klubot vált! – Irány Németország

Münchenben folytathatja pályafutását az Újpest villámléptű szélsője Simon Krisztián, erről számolt be a Münchener Abendzeitung. A hírt ráadásul maga az érintett is megerősítette, Instagram-oldalára ugyanis egy szóló repülőjegyet töltött fel. Ha pedig ez nem lenne elég puzzle darab, neve ott szerepel a Német Labdarúgó Liga átigazolási listáján, mely nélkül nem lehet profi ligába szerződést aláírni. 

Teljes képernyő rögzítése 2015.02.02. 135905

A hírt egyelőre sem az 1860 München, sem pedig az Újpest labdarúgó csapata nem kommentálta. A 23 esztendős magyar válogatott labdarúgó sorsa 18 óráig kell, hogy eldőljön, ugyanis az angol piaccal ellentétben a németek korábban zárnak.

Simon az ősz folyamán rendkívül jól játszott, 19 mérkőzésen 6 alkalommal rezgette meg az ellenfelek kapuját, s számos külföldi klub figyelmét felkeltette, többek között a tél folyamán volt angol kérője is. Ami az 1860 München jelenlegi pozícióját illeti a Bundesliga II-ben, a csapat nem túl fényes mutatókkal rendelkezik. A kiesőzóna peremén táncol 4 győzelemmel, 5 döntetlennel és 10 vereséggel. A csapattal kezdte meg a szezont Király Gábor, ám már nem tartozik a müncheniek kötelékébe, ahogyan a Fradi korábbi edzője Ricardo Moniz sem.

A transzfer részleteiről egyelőre nem lehet tudni semmit, Simon piaci árát 500 ezer euróra taksálják, míg szerződése az Újpesttel 2016 nyaráig érvényes.

Íme az a bizonyos repülőjegy!

A transzfer idő közben megköttetett, Simon Krisztián hivatalosan is az 1860 München labdarúgója lett. Egyes hírek szerint piaczárás előtt két perccel sikerült véglegesíteni az üzletet, nem sokon múlott! Sok sikert kívánunk Krisztiánnak!

Teljes képernyő rögzítése 2015.02.02. 135450

Őszi Ádám