Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy euróért adták el a Parmát

A pénzügyi problémákkal küzdő Parma helyzete talán megoldódni látszik azzal, hogy a klubot megvette egy olasz befektető, Giampietro Manenti. Vajon a pályán lévő gondokra is választ ad?

Forrás: zimbio.com

Forrás: zimbio.com

A Parma helyzete elképesztően pocsék. Július óta nem kaptak fizetést se a játékosok, sem a stábtagok. Talán ennek köszönhetően is, a klub jelenleg sereghajtó a Serie A-ban, és nem tűntek úgy, mint akik képesek lennének megfordítani a szezon menetét. Mindenki rémesen demotivált , viszont elképzelhető, hogy Manenti személyében megérkezett a megváltó. A hírek szerint  a klubot 1 euróért adta el a korábbi tulajdonos, Reazart Taci, azonban így is van dolga bőven Manentinek, hiszen elképesztő adósságot halmozott fel a gárda. Mindenek előtt azért leszögezte, hogy mindenki megkapja majd a fizetését visszamenőleg is.
Talán végre helyre áll a rend Pármában, ami csak jót tehet az együttesnek. Jelenleg 10 pont a hátrány a már biztonságban tartózkodó Cagliarival szemben, ez a mennyiség még nem ledolgozhatatlan, de, hogy iszonyú nehéz lesz bent maradniuk, az is biztos.

Tereh Balázs